Developer teams

Basers heeft diverse offshore developer teams beschikbaar die er specifiek op gericht zijn om mobiele apps, webshops, desktop-apps, API’s en microservices binnen een aanzienlijk korte tijd te ontwikkelen. Deze developer teams werken allen in lijn met de Agile methodologie en hebben als team een gezamenlijke focus. Deze teams zijn gewend om samen te werken. Hierdoor zijn ze op elkaar ingespeeld. Ze weten wat ze van elkaar kunnen verwachten en staan garant voor kwaliteit.

Developer teams
Developers team

Offshore developer teams

Het is mogelijk een developer team in te huren op wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. U heeft dan een team beschikbaar voor het bouwen van uw mobiele app, website, applicatie of API zonder dat u hier naar om hoeft te kijken. Het team wordt aangestuurd door een teamleider die direct aan u rapporteert en erop toeziet dat de overige leden gemanaged worden. De teamleider is tevens verantwoordelijk voor het controleren van de code en is direct verantwoordelijk voor de kwaliteit van de applicatie.

Basers kan speciaal voor uw behoeften een offshore team samenstellen. We zullen dan wanneer mogelijk een team opzetten dat bij elkaar op kantoor zit. Wanneer dit niet mogelijk is, zetten wij een remote team op dat vanuit diverse locaties aan eenzelfde project werkt. Ook hier zal een teamleider zorgdragen voor de kwaliteit van het gehele team. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.