Django developers

Django developers

0 Open Positions

About Business Network

Django developer inhuren

Bent u op zoek naar ervaren Django developers? Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk toegewijde Python Django developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een succesvolle applicatie. 

Wij selecteren onze Django ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. Het selectieproces nemen we graag voor u uit handen. Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt die uw project snel en met hoge kwaliteit op kan leveren. Heeft u een team van Django ontwikkelaars nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

django developer

Django

Django is een open source Python Web-framework dat zorgt voor een snelle ontwikkeling en een schoon, pragmatisch ontwerp. Het is gebouwd door ervaren ontwikkelaars en gericht op het vereenvoudigen van web ontwikkeling.

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele offshore Django developers die u op korte termijn in kunt inhuren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, zowel fulltime of parttime. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een andere omgeving dan uw eigen kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning op het gebied van aanpak en project management.

 

Prijzen Django developers

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als Pakistan en India. Wij maken gebruik van een groot netwerk en selecteren een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Middels een uitgebreide selectieprocedure voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 4500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Django developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Django developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

 

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek