Flask developers

Flask developers

0 Open Positions

About Business Network

Flask developers inhuren

Flask developers die u inhuurt via Basers kunnen scripts uitwerken die communiceren met databases voor data analyse, API’s ontwikkelen, testen en doorontwikkelen. Met een ruime keuze van Flask developers kunnen we uw team eenvoudig opschalen wanneer dat nodig is. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken, zodat we ook voor u een Flask developer kunnen vinden.

Flask developer

Flask

Flask is een micro framework dat geschreven is in Python. Het is geclassificeerd als een micro framework omdat het geen specifieke tools of bibliotheken vereist. Het heeft geen database abstractielaag, formuliervalidatie of andere componenten waar reeds bestaande bibliotheken van derden gemeenschappelijke functies bieden.

Flask ondersteunt extensies die functies kunnen toevoegen alsof ze in Flask zelf zijn geïmplementeerd. Er bestaan uitbreidingen voor object-relationele kaarten, formulier validatie, upload verwerking, verschillende open authenticatie technologieën en verschillende gemeenschappelijke framework-gerelateerde tools. Extensies worden veel vaker bijgewerkt.

 

Inhuren Flask developers

We bieden flexibele modellen om Flask developers in te huren. Bij Basers kunt u individuen of teams fulltime of parttime inhuren. We bieden zowel nearshore Flask ontwikkelaars uit Oost-Europa als offshore Flask developers uit landen als Rusland, India en Pakistan. U heeft al een fulltime Flask developer vanaf € 4.500,- per maand.

Advies

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Flask developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek