jQuery developer

jQuery developer

0 Open Positions

About Business Network

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare jQuery developer? Wij kunnen u matchen met professionele Javascript developers welke zijn gespecialiseerd in het werken met jQuery.

jQuery

jQuery is tegenwoordig de populairste bibliotheek op internet. Het is een bibliotheek met JavaScript-functies die het voor developers gemakkelijk maken om algemene taken uit te voeren, zoals het manipuleren van de webpagina, reageren op gebruikers gebeurtenissen, gegevens ophalen van hun servers, effecten en animaties bouwen en nog veel meer.

jQuery is een snelle, kleine en veelzijdige JavaScript-bibliotheek. Met een combinatie van veelzijdigheid en uitbreidbaarheid heeft jQuery de manier veranderd waarop miljoenen mensen JavaScript schrijven.

Er zijn verschillende redenen om een jQuery developer in te huren:

  • jQuery is een populaire JavaScript-bibliotheek die wordt gebruikt voor het vergemakkelijken van het toevoegen van interactiviteit en dynamiek aan webpagina’s.
  • Een jQuery developer kan helpen bij het maken van geavanceerde gebruikersinteracties, zoals animaties, drag-and-drop, en het maken van responsive webdesigns.
  • jQuery maakt het gemakkelijker om cross-browsercompatibiliteit te behouden, waardoor een jQuery developer kan helpen bij het ontwikkelen van webapplicaties die op verschillende browsers goed werken.
  • jQuery is een veel gebruikte bibliotheek, waardoor de kans groter is dat een jQuery developer ook ervaring heeft met andere populaire JavaScript-bibliotheken en frameworks, zoals AngularJS, ReactJS, en VueJS.
  • Een jQuery developer kan helpen bij het verbeteren van de gebruikerservaring en het verhogen van de conversie-ratio op een website, door het toevoegen van interactieve elementen die de gebruiker aanzetten om actie te ondernemen.
  • Een jQuery developer kan u helpen met het onderhouden en verbeteren van uw bestaande webapplicaties die zijn gebouwd met jQuery, waardoor uw website sneller en efficiënter wordt.

Nearshore jQuery developer

Basers heeft een groot netwerk dat momenteel uit zo’n 4.000 professionals bestaat welke via ons voor u beschikbaar zijn. We werken met developers uit verschillende landen, niet alleen vanwege het gunstige tarief maar ook vanwege de ervaring en skills van deze developers. Allen zijn gewend om in internationale teams te werken en kunnen moeiteloos integreren in een bestaand team of op zichzelf applicaties voor u ontwikkelen.

Er zijn een aantal voordelen van het werken met een nearshore developer. Nearshore developers werken vaak in landen waar de loonkosten lager zijn dan in het land waar de opdrachtgever is gevestigd, waardoor de totale kosten van het project lager zijn. Nearshore developers komen vaak uit landen met een vergelijkbare culturele achtergrond als de opdrachtgever, wat de communicatie en samenwerking kan vergemakkelijken. Nearshore developers kunnen op verschillende manieren worden ingezet, zoals als een verlengstuk van het development team of als een onafhankelijke contractor. In de meeste gevallen worden ze ingehuurd omdat ze specifieke vaardigheden of ervaring hebben in bepaalde technologieën of industrieën die anders moeilijk te vinden zijn in Nederland. Het is een makkelijke manier om uit te breiden of in te krimpen zonder de zorgen van het huren of ontslaan van medewerkers.

Inhuren jQuery developer

Het is mogelijk om tijdelijk een jQuery developer in te huren als extra versterking en het is ook mogelijk om een JQuery developer van Basers aan uw vaste team toe te voegen. Doordat je een developer inhuurt via Basers ben je flexibel en kun je wanneer nodig makkelijk afschalen en opschalen zonder bijkomende extra kosten.

Nadat u uw wensen via ons aanvraagformulier of telefonisch heeft doorgegeven gaan we direct voor u aan de slag. Aan de hand van uw wensen betreffende de contractduur, gewenste technieken en budget gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een geschikte kandidaat. Wanneer we overtuigd zijn van een match, sturen we u de CV door zodat u zelf kunt beoordelen of de jQuery developer aan uw wensen voldoet. We plannen dan desgewenst een kennismakingsgesprek in waarbij u de developer kunt onderwerpen aan een interview.

Meer weten? Bel 0641041822 of vul direct een aanvraag in.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek