Laravel developer

Laravel developer

0 Open Positions

About Business Network

Laravel developer

Bij Basers kunt u een Laravel developer inhuren voor een fulltime dienstverband maar ook voor een tijdelijke oplossing. Wij selecteren onze developers aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure. Ze hebben de nodige ervaring en zijn in staat om uitstekende en robuuste applicaties te bouwen.

Laravel php

Laravel is een van de meest gebruikte open-source PHP-frameworks. Laravel is snel, expressief, maakt gebruik van een schone en efficiënte code en is gemakkelijk te onderhouden.

Laravel is een veelzijdig framework met geweldige functies en maakt gebruik van een MVC-patroon. Het kan worden gebruikt voor het bouwen van vele soorten applicaties zoals bijvoorbeeld websites en webshops. Applicaties die met Laravel zijn ontwikkeld, bieden modulaire, veilige, schaalbare en hoogwaardige oplossingen die uw bedrijf makkelijk kunnen laten groeien.

Laravel Developers Basers

Laravel developers van Basers hebben veel ervaring met het ontwikkelen van robuuste producten en toepassingen. Ze volgen de hoogste normen voor applicatieontwikkeling en behoren tot de beste op de markt.

Maak gebruik van de onze developers om uw bedrijf verder uit te bouwen. Ze kunnen worden ingezet voor het (door) ontwikkelen van oplossingen voor bedrijven, zoals e-commerce, bedrijfsbeheer, fintech, gezondheidszorg, bankieren enz.

Onze Laravel developers kunnen u helpen met het ontwikkelen van cms-platforms, extensies, API-services, sjablonen, migratie vanaf een ander platform en webshops. Ze kunnen u ook helpen met ondersteuning en onderhoud van uw bestaande Laravel applicatie.

Bij Basers kunt u developers of developer teams fulltime of parttime inhuren. We bieden zowel nearshore Laravel developers uit Oost-Europa als offshore Laravel developers uit landen als India en Pakistan.

Kosten Laravel developers

De kosten van een Laravel ontwikkelaar zijn afhankelijk van de ervaring en woonplaats. U kunt al vanaf € 2000,- per maand fulltime gebruik maken van een toegewijde Laravel developer. Het is daarnaast mogelijk om een Laravel developer per uur in te huren vanaf € 40,- per uur.

Laravel developers inhuren

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Laravel developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Beschikbare Laravel developers

Wij hebben Laravel developers die direct beschikbaar zijn en meteen aan de slag kunnen.
Ga direct naar: Beschikbare Laravel developers

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek