Magento Developers

About Business Network

Magento is een van de meest populaire open-source e-commerce platforms. Enkele van de grootste e-commerce sites draaien op Magento. Het is ontwikkeld in PHP en biedt u alle functies die u ooit nodig zult hebben om een ​​geweldige webshop (of zelfs een robuuste CMS-website) te bouwen.

Magento komt met een toegewijde community en een kloppend ecosysteem dat duizenden kant-en-klare themes en extensies biedt. U kunt eenvoudig een nieuw theme of een nieuwe extensie toevoegen om uw Magento webshop uit te breiden met een nieuwe look of functionaliteit.

Magento is een geweldig systeem voor webshops omdat het een gepersonaliseerde winkelervaring kan bieden met goede prestaties in een veilige omgeving. Magento multistore kan worden gebruikt om zowel B2B- als B2C-klanten vanuit hetzelfde systeem te bedienen.

Het lanceren van een Magento webshop houdt veel meer in dan enkel het installeren van het platform, het thema, de extensies en het vullen van de webshop met producten.

Een succesvolle Magento webshop vereist een unieke strategie voor zowel het ontwerp als de ontwikkeling van de webshop. Wanneer de webshop is gelanceerd, vereist deze periodiek onderhoud en updates. Magento heeft een enorm potentieel als het correct wordt ontwikkeld en beheerd. Bij het ontwikkelen en runnen van een Magento webshop is een toegewijd en bekwaam team van ontwikkelaars en beheerders vereist.

U heeft bekwame en ervaren Magento developers nodig om uw Magento webshop te ontwikkelen, te laten groeien en te onderhouden. Voor een wat kleinere Magento webshop kunt u volstaan met een of twee Magento developers, maar als u een professionele organisatie bent die veel klanten trekt, raden we u een toegewijd team van Magento developers aan die u dagelijks kunnen helpen met de ontwikkeling en het onderhoud van Magento.

Basers zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig Magento developers in kunt huren.

Bij Basers kunt u individuen of teams fulltime of parttime inhuren. We bieden zowel nearshore Magento developers uit Oost-Europa als offshore Magento developers uit landen als India en Pakistan. U kunt al vanaf € 2000,- per maand fulltime gebruik maken van een toegewijde Magento developer.

Magento developers die u via Basers inhuurt kunnen u helpen bij het creëren van een soepele, gebruiksvriendelijke, responsive en SEO vriendelijke Magento webshop. Ze zijn ervaren in belangrijke taken zoals PSD naar theme conversie, ontwikkeling van aangepaste themes en extensies, aanpassing van themes en extensies van derden en integratie met externe systemen via API of bestandsuitwisseling.

Onze Magento developers zijn uitgerust met kennis van UX, SEO en SEM concepten. Dit helpt hen bij het bouwen van Magento webshops die niet alleen snel zijn, maar ook goede resultaten geven en de bezoekers tevreden houden.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Magento developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek