MYSQL developer

MYSQL developer

0 Open Positions

About Business Network

Op zoek naar een MYSQL developer? Via Basers kunt u gemakkelijk en eenvoudig een MYSQL developer inhuren die aan uw wensen voldoet. In ons netwerk met meer dan 4.000 professionals vinden we gegarandeerd een MYSQL developer die aan uw wensen voldoet.

Wat is MySQL?

MySQL is een relationeel databasebeheersysteem gebaseerd op de SQL, Structured Query Language, de populaire taal voor toegang tot en beheer van de records in de database. MySQL is open-source en gratis software onder de GNU-licentie. Het wordt ondersteund door Oracle Company.

Veel van ‘s werelds grootste en snelstgroeiende organisaties, waaronder Facebook, Twitter en Booking.com, vertrouwen op MySQL om tijd en geld te besparen bij het aandrijven van hun grootschalige websites, bedrijfskritische systemen en pakketsoftware.

Waarom via Basers MySQL developers inhuren?

Basers is een onderdeel van Tauros Media een succesvol IT bedrijf dat al voor vele grote klanten en MKB applicaties, websites, webshops, koppelingen en CRM systemen heeft gebouwd. Hierdoor hebben we een unieke achtergrond welke goed van pas komt bij het selecteren van de juiste kandidaat. Niet alleen hebben we persoonlijke ervaring, we hebben ook een groot netwerk welke we via Basers voor u beschikbaar maken.

Nearshore MySQL ontwikkelaars

Ons netwerk van MySQL developers bevindt zich met name in Oost Europa, niet alleen vanwege de gunstige tarieven maar ook vanwege de kwaliteit. Wat u in Nederland niet kunt vinden, vinden wij voor u buiten de grens. Wij werken enkel met senior developers die zichzelf hebben bewezen en reeds mooie projecten op hun naam hebben staan. Allen hebben ervaring in internationale teams. Door een ontwikkelaar in te huren via Basers haalt u kennis in huis. Onze pool is veel groter dan de Nederlandse markt hierdoor vinden we niet alleen snel de juiste ontwikkelaar maar ook vaak kwalitatief beter dan dat u zou verwachten.

Procedure inhuren ontwikkelaars

Na het invullen van ons aanvraagformulier nemen we persoonlijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Hierna verspreidt de aanvraag zich als een olievlek in ons netwerk om uiteindelijk alleen de beste kandidaten aan u voor te stellen. Voorafgaand ontvangt u van ons een CV met daarin de werkervaring, opleidingen en het tarief. We werken met een vast uurtarief per ontwikkelaar. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan en betaald u ook nooit teveel.

Meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u helpen met al uw IT vraagstukken.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek