Salesforce Commerce Cloud Developer

Salesforce Commerce Cloud Developer

0 Open Positions

About Business Network

Salesforce Commerce Cloud developer inhuren

Bent u op zoek naar ervaren Salesforce commerce cloud developers? Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk toegewijde Salesforce developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten en/of onderhouden van een succesvol e-commerce platform. 

Wij selecteren onze ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. Wij werken enkel met gecertificeerde Commerce Cloud developers en architecten. Het selectieproces nemen we u uit handen. Met onze jarenlange ervaring weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt die uw project snel en met hoge kwaliteit op kan leveren. Heeft u een Salesforce team nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team samenstellen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.

Salesforce commerce cloud developers

Salesforce

Salesforce is een populair CRM in de vorm van SAAS en op basis van cloud computing. Een e-commerce platform is slecht een enkel onderdeel van het functionaliteiten pakket van Salesforce. Onze ontwikkelaars weten alles van Salesforce en kunnen het voor u vanaf scratch opbouwen. Ook voor integraties en aanpassingen in het design kunt u terecht bij onze Salesforce Commerce Cloud developers en architecten

 

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele Salesforce developers die u op korte termijn in kunt huren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, zowel fulltime of parttime. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een andere omgeving dan uw eigen kantoor. U krijgt van ons Nederlandse ondersteuning op het gebied van aanpak en project management.

 

Prijzen Salesforce developers

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als India en Pakistan. Wij maken gebruik van een groot netwerk en selecteren een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 2500,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde Salesforce developer. Het voordeel van een fulltime ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

 

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Salesforce developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

 

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek