Shopify developers

Shopify developers

0 Open Positions

About Business Network

Shopify developer inhuren

Bent u op zoek naar ervaren Shopify developers voor uw bestaande of nieuwe applicatie? Basers kan u helpen om snel en gemakkelijk toegewijde Shopify developers te vinden. Wij helpen u graag bij het opzetten van een succesvol e-commerce platform, het onderhouden van uw Shopify platform en bij het toevoegen van nieuwe modules en functionaliteiten. Wij selecteren onze ontwikkelaars op betrouwbaarheid, opleiding en ervaring. Wij nemen graag voor u het gehele selectieproces uit handen. Zo weet u zeker dat u een goede ontwikkelaar in dienst neemt die uw project snel en met hoge kwaliteit op kan leveren. Heeft u een heel team nodig? Dat is geen probleem. We kunnen een team op maat voor u samenstellen. Op deze manier kunt u desgewenst uw gehele IT – afdeling laten outsourcen.

shopify developer

Shopify

Shopify is een van de meestgebruikte platforms voor het opzetten van een e-commerce website. Met Shopify kun je heel gemakkelijk zelf aanpassingen maken binnen het CMS van het systeem. Onze ontwikkelaars weten alles van Shopify en kunnen bepaalde plugins installeren maar ook plugins voor u ontwikkelen. Ook voor de aanpassingen in het design en de structuur kunt u bij onze ontwikkelaars terecht.

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele Shopify developers die u op korte termijn in kunt huren. U kunt bij ons ontwikkelaars op uurbasis, maandelijks of in vast dienstverband inhuren, zowel fulltime of parttime. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een andere omgeving dan uw eigen kantoor. We ondersteunen u op het gebied van remote werken. We bieden ook de mogelijkheid om een compleet developer team in te huren.

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als India en Pakistan. Wij maken gebruik van een groot netwerk en selecteren een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen. U kunt al vanaf € 40,- per uur profiteren van de voordelen van een toegewijde Shopify developer. Het voordeel van een eigen ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte Shopify developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek