Spring Boot developer

Spring Boot developer

0 Open Positions

About Business Network

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare Spring Boot developer? Een ervaren developer die zich volledig integreert binnen uw team of zelfstandig binnen het Spring boot framework aan de slag kan? Basers kan u wellicht helpen aan de juiste kandidaat die aan uw wensen voldoet.

Spring Boot developer inhuren

Via Basers kunt u een of meerdere Spring Boot developers inhuren. We passen ons graag aan uw wensen aan. Zo kunt u een Spring Boot developer inhuren welke als vast teamlid voor u aan de slag gaat of tijdelijk gebruik maken van onze diensten wanneer er extra versterking nodig is.

Wat is Spring Boot?

Spring Boot is een open source, op microservices gebaseerd Java-web framework. Het Spring Boot framework creëert een volledig productieklare omgeving die configureerbaar is met behulp van de vooraf gebouwde code binnen de codebase.

Nearshore developers

Onze database van developers bevindt zich met name buiten Nederland en in Oost Europa. Dit is niet alleen vanwege de gunstige tarieven maar ook vanwege de specialistische kennis die er in deze landen aanwezig is. Maar wees niet bang, ze zijn gewend om in Internationale en vaak Nederlandse teams aan de slag te gaan en worden mede hierop door ons geselecteerd.

Selectieprocedure Spring developers

Basers maakt gebruik van een uitgebreide selectieprocedure. Wij stellen een ontwikkelaar pas aan u voor wanneer deze volledig door ons is gescreend. Op deze manier willen we u tijd besparen en u een effectieve manier bieden om snel uit te breiden met de benodigde ontwikkelaars.

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht kijken we wie we binnen ons netwerk beschikbaar hebben. In de meeste gevallen ontvang je binnen 1-3 dagen al een profiel van een geschikte Spring Boot developer. Hierin beschrijven we de expertise, skills, portfolio, opleidingen en het tarief van de door ons aangedragen kandidaat. Wanneer deze kandidaat op papier voldoet aan uw verwachtingen plannen we een video call in voor een persoonlijke kennismaking en mogelijkheid tot een interview.

Wanneer u ervoor kiest om een ontwikkelaar via Basers in te huren kan deze in de meeste gevallen binnen een maand aan de slag. U ontvangt per maand een urenoverzicht en betaald enkel voor de gewerkte uren. We bieden hiervoor flexibele contracten.

Vragen? Neem contact met ons op of vul direct het aanvraagformulier in.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek