Symfony developer

Symfony developer

0 Open Positions

About Business Network

Op zoek naar een ervaren Symfony developer? Basers levert senior Symfony developers tegen een gunstig tarief. Met meer dan 14 jaar ervaring in de IT en het begeleiden van vele grote IT projecten zijn wij meer dan alleen een IT recruitment bureau. Vanuit onze eigen ervaring weten wij waar de meeste kennis en ervaring is op het gebied van het Symfony Framework.

De combinatie van ons grote netwerk samen met onze uitgebreide selectieprocedure met geeft u toegang tot enkel de beste Sympfony developers tegen marktconforme en aantrekkelijke tarieven. Wij werken enkel met developers die 5 jaar ervaring hebben binnen het Symfony framework en meerdere succesvolle applicaties op hun naam hebben staan.

Symfony developer inhuren

Het is mogelijk om via Basers een Symfony developer voor een langere periode of als tijdelijke versterking in te huren. Wij zijn flexibel in het opschalen en afschalen van uw behoefte. Vanuit onze ervaring weten we hoe belangrijk het is om projecten snel op te leveren en de juiste kennis in huis te halen.

Nearshore Symfony developer

We werken samen met diverse partners waardoor we toegang hebben tot zo’n 4.000 professionele IT experts. Per techniek is het wisselend waar de beste experts vandaan komen. Op het gebied van Symfony werken we veelal samen met partners uit Bulgarije en Oekraïne waarbij op dit moment de prijs/kwaliteit verhouding het beste is.

Hoe verloopt een aanvraag voor een Symfony developer?

Wanneer u op zoek bent naar een Symfony developer kunt u bij ons geheel vrijblijvend een aanvraag starten. Dit is geheel kosteloos. Het is belangrijk om hierbij goed aan te geven op welke termijn u iemand wilt inhuren, voor welke periode (contractduur) en welke wensen u heeft op het gebied van ervaring en andere technieken die de developer moet beheersen.

We gaan voor u op zoek binnen ons netwerk en komen binnen 1-3 dagen bij u terug wanneer we een geschikte kandidaat beschikbaar hebben. Wanneer er op het moment geen Symfony developer direct beschikbaar starten wij een selectieprocedure waarbij we in de meeste gevallen binnen 2 weken een geschikte developer kunnen voordragen.

Bij het vinden van een geschikte kandidaat krijgt u een CV opgestuurd met daarin de werkervaring en opleidingen van de betreffende developer. Hierbij vermelden wij ook direct het tarief/uurloon waarbij een percentage voor onze diensten al is meegerekend. Bij interesse plannen we een interview dat door middel van een video call via Zoom of Google Meet plaats zal vinden.

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt voor IT-ers vragen wij u om zo snel mogelijk, dan wel binnen 1 tot 3 dagen aan te geven of er interesse is in de door ons aangedragen ontwikkelaar.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek