Vue.js developer

Vue.js developer

0 Open Positions

About Business Network

Op zoek naar een Vue.js developer? Vue.js is een populair, eenvoudig, krachtig en betrouwbaar front end JavaScript framework. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van bewegende elementen op een pagina of applicatie. Het kan worden gebruikt voor het maken van zowel eenvoudige als geavanceerde applicaties of een dynamische en zeer interactieve webgebaseerde gebruikersinterface. Dat betekent dat u het kunt gebruiken voor mobiele applicaties maar ook bijvoorbeeld voor websites met één pagina.

Omdat het een component gebaseerd framework is, kunt u het gebruiken om kleinere en herbruikbare blokken te maken en deze later opnieuw te gebruiken voor de frontend van uw applicatie.

Waarom Vue.js?

Vue.js heeft geweldige functies zoals Reactive bidirectionele gegevensbinding, waardoor het model en de weergave componenten altijd perfect synchroon lopen. Aangezien Vue.js reactieve gegevensbinding heeft, gebruikt het dynamische getters en setters om elke verandering in het object op te merken. Dat maakt het veel efficiënter en zorgt voor betere prestaties wanneer je het vergelijkt met Angular.js. Het maakt het tevens gemakkelijk om animatie effecten toe te voegen aan verschillende secties van de pagina of applicatie na elke actie van de bezoeker. Er zijn ook geweldige tools beschikbaar om externe animatie bibliotheken te gebruiken.

Wat Vue.js uniek maakt, is dat het zeer flexibel is en dat je het kunt gebruiken om bijna alle soorten gebruikersinterfaces te bouwen. Het concentreert zich op de weergave laag en dat maakt het gemakkelijk om veel interactieve elementen op je gebruikersinterface te hebben.

Vue.js developers

De Vue.js developers van Basers zijn uitgerust om klanten en bedrijven uit verschillende branches tegemoet te komen. Onze Vue.js developers zijn geselecteerd vanwege hun grote expertise en uitgebreide ervaring met frontend ontwikkeling. Ze zorgen ervoor dat uw gebruikersinterface of applicatie er zowel goed perfect uitziet en werkt.

We bieden flexibele modellen om de beste Vue.js ontwikkelaars in te huren. Bij Basers kunt u individuen of teams fulltime of parttime inhuren. We bieden zowel nearshore Vue.js developers uit Oost-Europa als offshore Vue.js developers uit landen als India en Pakistan. U heeft al een fulltime Vue.js developer vanaf € 2.000,- per maand.

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte vue.js developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek