Webpack developer

Webpack developer

0 Open Positions

About Business Network

Op zoek naar een ervaren Webpack developer? Via Basers komt u in contact met zeer ervaren en professionele webpack developers. Wij hebben een aantal NodeJS developers beschikbaar welke gespecialiseerd zijn in het werken met Webpack. U kunt met een gerust hart Webpack ontwikkelaars via ons inhuren, we hebben 14 jaar ervaring met het vinden van de juiste ontwikkelaars voor IT projecten.

Webpack developer inhuren

Het is mogelijk om via Basers een Webpack developer in te huren als tijdelijke oplossing of versterking, daarnaast leveren we ook Webpack developers die als een vast teamlid voor uw bedrijf aan de slag kunnen gaan. We stellen ons flexibel op zodat we op de juiste manier aan uw vraag kunnen voldoen.Een goede webpack developer voldoet aan een aantal vaardigheden en kenmerken, zoals:
  • Sterke kennis van JavaScript, de taal waarin webpack is geschreven en waarmee het werkt.
  • Ervaring met webpack en de bijbehorende best practices.
  • Ervaring met het bundelen van modules in JavaScript-applicaties en hoe dit toe te passen in webpack.
  • Ervaring met het gebruik van task runners zoals Grunt of gulp, om automatiseringen in te richten voor webpack.
  • Een goede webpack developer moet goede problemen oplossende vaardigheden hebben, in staat zijn om complexe problemen op te lossen en snel te schakelen tussen verschillende taken.
  • Goede communicatievaardigheden, in staat zijn om duidelijk te communiceren met andere leden van het development team en met stakeholders.
  • Ervaring met front-end frameworks zoals React, Angular of Vue.js kan ook een pluspunt zijn, omdat webpack vaak wordt gebruikt in combinatie met deze frameworks voor de bouw van moderne web applicaties.

Waar wordt webpack voor gebruikt?

Webpack is een gratis en open-source modulebundel. Het is in de eerste plaats gemaakt voor JavaScript, maar het kan daarnaast front-end-items zoals HTML, CSS en afbeeldingen transformeren. Door het gebruik van Webpack kunnen webontwikkelaars een modulaire aanpak gebruiken voor de ontwikkeling van hun webapplicaties. Het kan worden gebruikt vanaf de opdrachtregel of kan worden geconfigureerd met behulp van een configuratiebestand met de naam webpack.config.js. Dit bestand definieert regels, plug-ins, enz. binnen een project. Node.js is vereist voor het gebruik van Webpack.

Waarom een Webpack developer via Basers?

Basers is een onderdeel van Tauros Media, een IT bedrijf dat als sinds 2007 applicaties, websites, CRM systemen apps en API koppelingen bouwt voor grote multinationals als wel het MKB. We hebben een groot netwerk van professionele developers met bewezen diensten die we via Basers voor u beschikbaar maken.We hebben in de loop der tijd een wereldwijd netwerk opgebouwd waarbij we beschikking hebben tot zo’n 4.000 professionele en ervaren professionals. Per techniek weten wij precies waar de beste ontwikkelaars op dit vlak aanwezig zijn. Op het gebied van Webpack werken we veelal met bedrijven uit Bulgarije, Kroatië, Servië en Oekraïne.  Uiteraard is het mogelijk om hierbinnen een voorkeur uit te spreken.

Procedure inhuren webpack ontwikkelaar

U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag voor een NodeJS/Webpack indienen via het aanvraagformulier. Heeft u vragen, dan mag u ons uiteraard ook altijd even bellen voor meer informatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk dat u duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn, te denken aan duur van het contract, het aantal dagen per week, overige technieken die de developer moet beheren en eventuele opleidingen.Wanneer uw aanvraag compleet is gaan we binnen ons netwerk kijken of we een geschikte webpack developer beschikbaar hebben. Wanneer dit zo is sturen we zijn of haar gegevens binnen 1-3 dagen naar u toe. Wanneer er niemand direct beschikbaar is starten we een selectie procedure en kan het tot 2 weken duren voordat we een geschikte kandidaat hebben. U ontvangt van ons een CV met daarin alle gegevens omtrent werkervaring, portfolio, opleidingen en het tarief. Wanneer u naar aanleiding van het CV mogelijk interesse heeft plannen we een kennismakingsgesprek met de ontwikkelaar. Het enige wat we van u vragen is om tijdelijk te reageren. De markt is krap en wanneer er te lang gewacht wordt met het geven van een reactie is er een grote kans dat de ontwikkelaar niet langer beschikbaar is. 
Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek