WordPress developers

WordPress developers

0 Open Positions

About Business Network

WordPress developers

WordPress developers die u via Basers inhuurt kunnen u helpen bij het maken van een gebruiksvriendelijke, responsive en SEO vriendelijke WordPress website. Ze kunnen helpen zorgdragen voor taken zoals het omzetten van PSD naar WordPress theme, ontwikkeling van themes en extensies, aanpassing van themes en extensies van derden en integratie met externe systemen. Ook voor snelheid optimalisatie en het optimaliseren voor Google (seo) bent u bij de developers van Basers aan het juiste adres. Al onze WordPress developers zijn up-to-date en op de hoogte laatste updates en trends in de WordPress-community.

wordpress developer

WordPress

WordPress is het meest populaire open-source CMS-platform. Naar schatting wordt 33,5% van de websites gebouwd met WordPress. WordPress is ontwikkeld in PHP en wordt geleverd met standaard tools en functies die kunnen worden gebruikt om een website te maken. Met behulp van de populaire WooCommerce-plug-in kunt u ook eenvoudig e-commerce-functionaliteit toevoegen aan uw WordPress website. Omdat WordPress een open source platform is, zijn veel dingen zelf aan te passen in de gebruiksvriendelijke backoffice.

WordPress heeft een grote community waar duizenden bedrijven en miljoenen ontwikkelaars thema’s en plug-ins produceren. Hierdoor kun je op een relatief snelle manier nieuwe functionaliteiten toevoegen aan een WordPress website.

WordPress biedt een makkelijk systeem om simpele dingen aan te passen, maar als het gaat om maatwerk, precisie en optimalisatie, is het altijd beter om een professionele WordPress developer in te huren. Deze WordPress developer kan u helpen bij het ontwikkelen van unieke browse- en winkelervaringen voor uw klanten. Het is belangrijk om WordPress voortdurend te onderhouden en optimaliseren voor de beste prestaties. Ervaren en bekwame WordPress developers kunnen uw website voor u ontwikkelen en later ook beheren.

Developers inhuren

Basers geeft u toegang tot ervaren en professionele WordPress developers die u op korte termijn in kunt huren. U kunt bij ons ontwikkelaars maandelijks of in vast dienstverband inhuren, zowel fulltime of parttime. Al onze ontwikkelaars werken remote, dat wil zeggen vanuit een andere omgeving dan uw eigen kantoor. We ondersteunen u op het gebied van remote werken. We bieden ook de mogelijkheid om een compleet developer team in te huren.

Prijzen

Basers biedt zowel nearshore developers uit Oost-Europa als offshore developers uit landen als India en Pakistan. Wij maken gebruik van een groot netwerk en selecteren een ontwikkelaar of team dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure voordat we een ontwikkelaar aan u voorstellen.

U betaald per maand voor de uren van de ontwikkelaar. Hierdoor bespaart u een hoop overige kosten zoals kosten voor opleiding en training van uw personeel, kosten voor apparatuur, reiskostenvergoeding, werkgeversbelastingen etc.

U kunt al vanaf € 2000,- per maand fulltime profiteren van de voordelen van een toegewijde WordPress developer. Het voordeel van een eigen ontwikkelaar is dat deze altijd voor u beschikbaar is en niet tegelijkertijd aan andere projecten werkt.

Meer informatie

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw wensen te bespreken. We kunnen dan geheel kosteloos en op maat een geschikte WordPress developer voor u selecteren en aan u voorstellen.

Meer informatie

Meer weten?

Boek een online afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek