FAQ’s

Veelgestelde vragen over outsourcen IT

  • De contracten die wij aanbieden zijn op basis van outsourcing en het werken op afstand. Wilt u om welke reden dan ook de ontwikkelaar naar Nederland halen omdat deze van onmisbaar belang is geworden, dan kan in overleg met de ontwikkelaar hier een plan voor gemaakt worden. De developer zou dan als kennismigrant naar Nederland gehaald moeten worden. Bedenk wel dat hier meer en vele hogere kosten bij komen kijken.
  • U kunt via ons een developer aannemen voor een langere periode en onbepaalde tijd. Deze developer loopt dan via ons met een contract voor onbepaalde tijd.
  • De opzegtermijn bij een maandelijks contract is tenminste een volle maand. Dus tot de dag van het contract en dan nog 1 maand. Stel uw contractdatum is de 21e van de maand en u zegt op 5 juni op, dan duurt het contract tot 21 juli. Voor contracten van een langere periode kan een andere opzegtermijn gelden.
  • Als u niet tevreden bent over een developer dan dient u dit direct aan te geven. Vanuit dit moment kijken we met u mee zodat wij kunnen zien waar het probleem ligt. Soms is het aanpassen van de communicatie nodig. Mogelijk heeft u een ander type developer nodig of een developer van een ander niveau. We zullen op korte termijn een nieuwe developer aandragen. De eventuele verloren dagen worden niet doorberekend.
  • Nee, u betaald een vast bedrag per maand voor uw developer(s). U krijgt maandelijks een factuur waar omzetbelasting over betaald dient te worden?
  • Als u zelf geen gebruik maakt van een PMS (Project Management Systeem) dan kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van ons Project Management Systeem. Dit is een handig systeem waarin u de ontwikkelaar taken kan toebedelen en per taak de documentatie en de status kunt inzien. Tevens geeft het PMS systeem duidelijk weer wat de openstaande taken van de developer zijn.
  • Wanneer u een developer parttime wilt inhuren delen we het maandbedrag door 5 en vermenigvuldigen we dit met het aantal dagen. 1 dag (+20%), 2 dagen (+15%) , 3 dagen (+10%) , en 4 dagen (+ 5%). Bijvoorbeeld een developer kost € 2000,- per maand, dan kost deze voor 2 dagen per week € 920,- per maand.
  • Een maand is gebaseerd op 160 uur, met daarin 4 weken van 40 uur per week. Gemiste dagen of uren zullen indien mogelijk in het weekend ingehaald worden.