Freelance developers

Het inhuren van freelance developers is een goede keuze wanneer u een of meerdere ontwikkelaars gedurende een korte periode nodig heeft. U betaald relatief een hogere prijs per uur dan wanneer u iemand in vast dienstverband neemt. Bij freelance developers betaalt u alleen de uurprijs en daar komen verder, afgezien van btw, geen kosten bij.

Het is belangrijk dat u bij het inhuren van een developer goed kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding. Hiervoor moet u eerst weten hoe complex de te verrichten werkzaamheden zijn. Wij werken enkel met medior en senior developers omdat deze over het algemeen veel sneller ontwikkelen en daardoor alsnog goedkoper zijn. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar opleidingen, werkervaring en eerder geschreven code en de kwaliteit daarvan.

Basers maakt gebruik van een uitgebreide selectieprocedure voordat wij developers aanbieden aan onze klanten.

freelance developer
freelance developer

Keuze freelance developer

De prijzen van een freelancer developer worden berekend per uur. U kunt bij ons ook een developer inhuren per maand. Dit kan al vanaf € 2.000,- per maand voor een WordPress developer. Het is goed om van tevoren een afweging te maken van het eental uren dat u een freelance ontwikkelaar wilt inhuren. Bij kleine projecten, wijzigingen of het aanpassen van het design is het inhuren van een freelance specialist de juiste keuze. Bij grotere projecten kunt u beter een developer per maand afnemen, deze werkt dan dedicated aan uw project.

Het kan ook voorkomen dat u ondersteuning nodig heeft gedurende een langere periode, maar niet voor 40 uur per week. Hiervoor kunt u een ontwikkelaar part-time inhuren die op vaste dagen per week ondersteuning biedt.

Prijzen freelance developers:

Wij hanteren de volgende prijzen voor freelance developers:

WordPress

Freelance € 40,- per uur

Per maand vanaf € 2.000,-

Shopify € 40,- per uur

Per maand vanaf € 2.000,-

Magento € 40,- per uur

Per maand vanaf € 2.000,-

Let op: deze prijzen zijn excl. projectmanagement. U staat in direct contact met de developer. Wilt u dat de werkzaamheden gemanaged worden dan zijn de kosten € 25,- per uur hoger. Neem voor vragen contact met ons op.

  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Developer freelance
outsourcing ict 1

Basers richt zich op het detacheren van offshore en nearshore developers. Wij hebben een groot netwerk van IT specialisten. Naast het leveren van developers kunnen we u verder helpen met IT gerelateerde vraagstukken.

Voor al uw IT gerelateerde vraagstukken vinden wij voor u de juiste ontwikkelaar. Deze kunt u fulltime, parttime of op freelance basis inhuren. Naast het detacheren van deze ontwikkelaars kunnen we u met tal van andere werkzaamheden en specialisaties helpen. Hierbij kunt u denken aan het schrijven van uw technische specificaties, het design of het testen van een applicatie.

Wij adviseren u graag op elk gebied van ICT. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.