Selectieprocedure offshore developers

Basers maakt gebruik van een uitgebreide selectieprocedure om een geschikte developer voor u te vinden. Bij het zoeken naar de juiste developer maken wij gebruik van een groot netwerk waarin wij vaak meerdere potentiële kandidaten vinden voor uw openstaande functie. Deze kandidaten toetsen wij op veel verschillende vlakken zodat zij voldoen aan uw functie eisen maar daarnaast ook passen binnen uw bedrijfscultuur. U mag van ons verwachten dat we de juiste developer(s) onder uw aandacht brengen.

offshore developers

Selectieprocedure Basers

Deze werkzaamheden verrichten wij voordat we een developer bij u onder de aandacht brengen

We bekijken en controleren de echtheid van opleidingen en cursussen.
We bekijken en beoordelen de code van eerder en vergelijkbaar werk.
We controleren referenties en eventuele beoordelingen van de kandidaat.
We bekijken de organisatie, algehele structuur, werkwijze en bijhorende sleutelfiguren.
Selectie developers
We maken de beheersbare technologieën, technieken en methodologieën goed zichtbaar en matchen deze met uw behoeften.
We kijken of we toekomstige en mogelijke knelpunten op een makkelijke manier kunnen overwinnen.
We checken hoe de developer met beveiliging en foutreportage van de code omgaat.
We dragen zorg voor een goede prijs-kwaliteitverhouding ten opzichte van ervaring en kunde.

Zo ziet de selectieprocedure er voor u uit

profiel developers

Op het moment dat wij een match hebben gevonden, krijgt u van ons een profiel toegestuurd. Dit profiel kunt u vergelijken met een CV. Dit profiel geeft de volgende onderdelen weer:

•    Personalia: geslacht, leeftijd, geboorteplaats, woonplaats en profielfoto

•    Opleidingen en cursussen

•    Ervaring

•.   Beheersbare technieken

•.   Kostenplaatje en mogelijke werktijden

Na het toesturen van het profiel heeft u maximaal een week de tijd om het profiel te beoordelen. Bij interesse kunt u ons laten weten of u een kennismakingsgesprek wilt laten plaatsvinden. Het kennismakingsgesprek vindt altijd digitaal plaats. U kunt ervoor kiezen om dit via een Skype call te doen of een Skype video call. Zoom en Google Meet behoren ook tot de mogelijkheden. Wij zijn zelf ook aanwezig bij dit gesprek. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel bij de door ons voorgestelde kandidaat heeft. Wanneer er geen match is kunnen wij desgewenst een andere kandidaat naar voren schuiven.

detachering developer
Overeenkomst developer

Wanneer u ervoor kiest om de door ons aangedragen offshore of nearshore developer in dienst te nemen, kan deze vaak al snel aan de slag. We maken een contract op welke u dient te ondertekenen alvorens de developer van start kan gaan. Betaling vindt plaats op de helft van de maand, afhankelijk van de contractdatum. Facturering vindt plaats via Basers. U ontvangt van ons een factuur met het aantal uren, waarover BTW wordt verrekend volgens het Nederlandse recht. Wij dragen zorg voor de betaling aan de developer.