Webdevelopment

Voor webdevelopment en applicatiebeheerder werken we samen met onze partner Tauros Media. Tauros Media bestaat al sinds 2007 en heeft al vele succesvolle projecten op zijn naam staan. Zo heeft Tauros Media klanten zoals Blokker, Vingino kinderkleding en Profuoma succesvol geholpen met hun online strategie.

Wanneer u een website of applicatie wilt laten ontwikkelen en deze ook wilt laten beheren kunt u het beste terecht bij Tauros Media. Hun werkwijze is anders dan die van ons. Waar Basers zich specifiek richt op het detacheren van offshore en nearshore developers, kunt u bij Tauros Media het gehele project uit handen geven.

Een ervaren project management team zorgt ervoor dat uw project van A tot Z en tot in de puntjes geregeld wordt.

Webdevelopment

Webdevelopment + offshore nearshore developers

Het is mogelijk om diverse disciplines te combineren. Doordat Tauros Media en Basers gebruik maken van hetzelfde kantoorpand, is het mogelijk projecten neer te zetten waarbij u zowel gebruik maakt van offshore developers alsook een gedeelte uitbesteedt aan Tauros Media.

Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een offshore development team via Basers en gebruik te maken van de diensten van Tauros Media met betrekking tot hosting, databeheer of het neerzetten van de juiste IT-structuur.